„Resident Evil“ žvaigždė Siena Agudong amžius, ūgis, „Instagram“, vaidmenys ir dar daugiau: viskas apie jaunąją Billie aktorę

Kokį Filmą Pamatyti?
 

Absoliutus blogis dabar transliuojama „Netflix“ ir tai originali serija visi šiuo metu žiūri ir kalba apie. Žmonės negali nustoti kalbėti apie nuostabiai gabius aktorius ir nori žinoti viską, ką reikia žinoti apie kiekvieną aktorių narį. Tiksliau, žmonės nori sužinoti apie Siena Agudong.

Siena Agudong įkūnija jaunos Billie Wesker vaidmenį. Ji yra sesuo Jade'as Weskeris ir įvaikinta Umbrella Corporation tyrinėtojo Alberto Weskerio dukra. Veiksmo siaubo seriale jaunoji Billie yra autsaiderė ir sunkiai įsitvirtina naujoje mokykloje, o jos sesuo iš karto tampa populiari. Tačiau Billie gyvenimas pasikeičia amžiams, kai ji su Jade įsėlina į Umbrella laboratorijas ir bando atskleisti savo bandymus su gyvūnais.

Jei norite sužinoti daugiau apie aktorę, kuri vaidina personažą, mes jums papasakosime apie visus sultingus dalykus. Absoliutus blogis žvaigždutė apačioje!

  Siena Agudong – Resident Evil

ABSOLIUTUS BLOGIS. (I-R) Siena Agudong kaip Jaunoji Billė, Siena Agudong kaip Jaunoji Billė filme RESIDENT EVIL. Kr. NETFLIX © 2021 m

Siena Ilgas amžius

Siena gimė 2004 m. rugpjūčio 19 d. Kauai, Havajuose, JAV, todėl jai sukako 17 metų. Kadangi jos gimtadienis yra rugpjūčio 19 d., jos zodiako ženklas yra Liūtas.

Siena Trumpo ūgio

Pagal Įžymybių savaitė , Siena yra 5 pėdų 3 colių ūgio ir turi rudus plaukus ir rudas akis.

Siena dalijasi „Instagram“.

Galite rasti Absoliutus blogis žvaigždė Instagram adresu @sienaagudong . Ji turi 384 tūkst. sekėjų ir daugiau nei 900 pranešimų. Jei slinksite per jos puslapį, pamatysite, kad jai patinka skelbti draugų ir šeimos nuotraukas, projektus, kuriuose dirbo, asmenukes, profesionalias nuotraukas iš modeliavimo sesijų ir bet ką, kas rodo, kaip ji gyvena geriausią gyvenimą.

Taip pat galite sekti Siena Twitter adresu @SienaAgudong. Jos sekėjų skaičius abiejose socialinės žiniasklaidos platformose nuolat auga, nes vis daugiau žmonių ją stebi Absoliutus blogis . Taigi pirmyn ir leiskite Sienai sekti tiek Instagram, tiek Twitter, jei norite neatsilikti nuo jos!

Siena Agudong vaidmenys

Siena gali būti jauna, bet ji skinasi kelią per pramogų industriją. Ji turi 17 aktorinių kreditų ir nuolat papildo savo filmografiją vis daugiau projektų. Ji geriausiai žinoma dėl vaidmenų originaliame „Disney Channel“ filme Magija aukštyn kojom , „Netflix“. Nieko gero Niko , Havajų penketas: 0 ir F9: Greitoji saga .

Štai visa Sienos filmografija per IMDb žemiau:

  • Antrieji šansai (2013 m.)
  • Moterys žudikės (2014 m.)
  • Aleksas ir aš (2018 m.)
  • Nicky, Ricky, Dicky ir Dawn (2015–2018 m.)
  • Žvaigždžių krioklys (2018 m.)
  • Mokytojai (2016–2019 m.)
  • Sidnėjus iki Max (2019 m.)
  • Nieko gero Niko (2019 m.)
  • Havajų penketas: 0 (2020 m.)
  • Siena Agudong, Izabela Rose: vieta mums (Trumpas – 2020 m.)
  • Magija aukštyn kojom (2020 m.)
  • Varno namai (2020 m.)
  • F9: Greitoji saga (2021 m.)
  • Įleisk mus (2021 m.)
  • Šaunu, nuostabu ir geidžiama (Trumpas – 2021 m.)
  • Absoliutus blogis (2022 m.)
  • Allie Mitchell turi laimėti (iš anksto gamyba)

Su kuo susitikinėja Siena Agudong?

Pranešama, kad Siena su ja susitikinėja Absoliutus blogis bendražygis Connoras Gosatti, veiksmo siaubo seriale įkūnijantis Simoną. Neaišku, kiek laiko jie draugauja, bet atrodo, kad jie yra laimingai įsimylėję, atsižvelgiant į tai, kaip dažnai skelbia vienas kitą savo „Instagram“ puslapiuose.

Galite sugauti Siena Agudong kaip jauną Billie Wesker Absoliutus blogis tik ant Netflix !

Kitas: „Netflix“ „Resident Evil“: 17 velykinių kiaušinių ir nuorodų, kurias galbūt praleidote